poradna
nahoru
tel +420 777 888 042     hodiny  Po-Pá: 8:00 - 16:00

0
Domů > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu, pokud s tímto zpracováním osobních údajů nesouhlasí.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé objednávky, které obsahují tyto osobní údaje, jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.
Chcete si před nákupem vyzkoušet vše
na vlastní kůži?
Navštivte naši poslechovou místnost!
Více informací »
Doprava zdarma
nad 5000 Kč
5272 produktů
skladem
Dárek ke každé
objednávce
nad 6000 Kč
1400 výdejních míst
po celé ČR
Buďte jako první informováni o novém sortimentu
Přihlaste se k našemu newsletteru

Kategorie
»  Akční sety
»  Hudební nosiče
»  Audiophile
»  Gramofony
»  Zesilovače
»  Repro
»  Hi-Fi
»  Rádia
»  Kabely
»  Sluchátka
»  Půjčovna
Kontaktní informace
Sdružení House Of Music
Podpuklí 288
Frýdek-Místek
73801

Tel: 777 888 042, 724 739 882
info@gramofony-desky.cz
Všechna práva vyhrazena © Gramofony-desky.cz, 2015. Vytvořeno v eline.cz

 Postele z masivu za nejlepší ceny, Dětské boty a oblečení, výroba bazénových krytů a prodej Polykarbonátu, Frýdek-Místek je FAJNEMJESTO nejlepší DJ v okolí DJ Jan Opěla.